Светско првенство во фудбал предвидувано до минута!

Пред четири година на светски познат астролошки форум дадено е мое предвидување кога на натпревар ќе падне гол.Предвидувањето беше точно(до 2 минути) во предвидуваниот период локално на натпреварот 13:20 односно во 20 минута од натпреварот се предвидуваше погодок или ГОЛ. Ова е ретко предвидување но не е прво од ваков вид на спортски натпревар,На Македонската телевизија(спортска емисија) ,исто така на натпревар од светско првенство во фудбал беше предвидувана дадена минута жолт или црвен картон на натпревар,Исто така и ова предвидување,беше коректно во дадената минута(се покажа картон).

предвиден гол на светско првенство скоро во минута