хороскоп скорпија

СКОРПИЈА (15.11 - 15.12) Месец на важни одлуки. Односот со пријателите и нивната подршка е пресудна за успех во месецов. Со многу труд и малку среќа извесен е успех на деловно поле на Ваше задоволство од развојот на настаните.Се советува да бидете активни во полето на кариера во средината на октомври. Совет: Пријавете се за нова работа, излезете на испит; едноставно, не одложувајте ги зацртаните планови.Можен е успех. Позитивната група ќе патува во странство.