Предвиден настан : Пад на авион и хеликоптер во Њујорк (Хадсон)

 

avionski pad na helikopter vo newyork predviduvanjeavionski pad vo blizinata na newyork astroprognozirano

Цитирано од линкот :

1) неповолни денови во почеток на август

„Периодот од 4 до 9 август 2009 е неповолен ,а тоа ќе се забележи по ударните телевизиски вести за неповолни случувања во светот.Можна е несреќа на воздухопловно средство (авион,хеликоптер, и сл.“)

2) (повторно со потсетување дека неповолните денови се до 9 август)

 

 

Овој текст е цертифициран (црвено копче) со време на објавувана на 1 август 2009 од timecert.org