Годишен Хороскоп за две илјади и петнаесетта 2015

Каква година е 2015!

Главните вибрации на планетите се пренесени преку Јупитер во Рак,кој се приближува до Лав и Сатурн во знакот на Терезија.Ова влијание ќе го почувствуваме сите ние,но со различен интензитет и квалитет.За некој хороскопски знаци е вовед во успешна година на повеќе полиња од животот(финансии,емоции и здравје ,напредок во образование или кариера.За некои хороскопски знаци ова доведува до обратен ефект,назадување и потешкотии на повеќе полиња.На прашањето каква година ме очекува,повеќето ќе ви кажат по народната „Како ќе си постелиш,така ќе си легнеш“.

Се разбира доколку знаеш да „постелиш“ на вистинско место,да одбереш вистинско време и да одмараш со вистински луѓе.

Успехот во животот ,па и годината зависи од информациите кои се точни.Колку тие се попрецизни Вашиот успех се зголемува.Спротивно е кога тие се неточни.

Доколку сакате успех во 2015!

Направете ведска(источна) натална карта или годишен хороскоп за 2015 година.

 изглед на хороскопска карта во сите бои за 2015