хороскоп лав

ЛАВ(16. 8 - 16. 9) Месец на нови почетоци на деловно поле и можност Вашите идеи од септември да ги спроведете во дело.Успехот е во врска со лице кое има политичка позиција или власт, па Ви се советува да предложите средба-видување.Финансиите се во благ пораст доколку сте во позитивната група, а за останатите нека се пазат од задолжување или прекумерно трошење.