хороскоп рак

РАК(15. 7 - 16. 8)  Марс- Јупитер опозицијата во вашето прво поле создава загриженост околу образованието или деловен проблем поврзан со политиката(политичар,бизнисмен). Се советува да ги избегнете неповолните 11 и 24 октомври, а можноста за напредок да ја побарате со лица од внатрешноста или со странци, во првата и последната недела од месецов.