Трите астро предвидувања коректни Тереза Меј,земјотрес тероризам

мундана астрологија светлина 2019Мундана астрологија јануари 2019 предвидено
 
Предвидувањето е трослојно односно дадени се три предвидувања во едно!
 
-првото за силен земјотрес од преку 6.5 степени 
-второ проблеми на Тереза Меј
-трето можна терористичка закана
 
доказ даден во јавноста на медиуми и ФБ
текст со придвидување за тероризам,проблем на Тереза Меј и земјотрес преку 6.5 рихтер
 
Сите три предвидувања од мунданата астрологија се коректни ,па реткост е како во Македонија така и во светски рамки.
 
2.Тереза Меј со невидени проблеми од 1920 година- поразена од сопствените пратеници во парламентот и изјави за „Зомби влада“
3.Тероризам кој е на насловни страни на светски портали ,а самата терористички чин говори за најмалку 14 лица загинати ,а 50 тина лица се водат за исчезнати ,а 700 тина безбедно евакуирани од заканата.Ова загрижува за можност на поголема бројка настрадани.Се спомнува за пет терористи ,за кои се сомнева дека се директни виновници за овој крвав настан во Најроби. Нападот започнал попладне во хотелот Дусит Д2(категорија 5 ѕвезди) ,околу 15 сатот по локално време во Најроби , со претходно фрлање на бомби на возниот парк пред хотелот.Се сомнева дека нападот е од терористичката група Ал Шабаб , која е поврзана со најкрвав настан во Kенија во универзитетот Гариса (убиени 150 луѓе)