Годишен Календар за 2014 сите месечеви мени

2014 е пред нас и добро е навреме да го имате календарот и да ги заокружите поважните денови за 2014.Ова е првичен календар и во наредниот период ќе следи астролошка анализа за 2014 година  сите зодијачки знаци и на кои денови да внимаваат во 2014.Засега може да го превземете календарот за 2014 ,а во долниот ден означени се симболите на млада и пола месечина ,како и прва и третта четврт на месечината.

линк за годишен календар 2014 со сите месечеви мени

AttachmentSize
astroloshki-kalendar-2014.jpg211.8 KB