Развод на филмската двојка Анџелина Џоли и Бред Пит

бред пит лево и џоли десно со половина од сликаСветските портали и „фенси“ магазини(...foxnews,people,independent...)
,како вест на денот објавија дека познатата холивудска актерска брачна двојка , Анџелина Џоли и Бред Пит, со одлука на судот веќе е сингл.Зад себе поминати 12 години,шест деца,а во заедничкиот имот им се води имот француско лозје. Се уште се присатни ,непроверени информации,дали нивниот брак официјално се смета за завршен или постојат клаузули,кои дозволуваат заради семејството, гледање на децата,освен најстариот Медокс,кој со одлука на судот од јуни 2018 ,може да одбере - дали сака да се гледа со родителите,бидејќи се стекнал со полнолетство.
Секако тука е и прашањето за поделба на стекнатиот имот ,кое од своја страна може да допринесе да се одлолжи добивање на судскиот документ -официјален развод.
 
За овој настан беа брифирани нивните натални ,каде се спомнаа некои астролошки спротивставени елементи, а се нагласи каде е проблемот на нивната врска.
 
цитирам од објавената нивна компаративна анализа:
 
„Анџелина Џоли има Бик и Риби и јасна е разликата на нивните знаци.Бикот е посесивен и „толерантно“ љубоморен ,но кога ќе се преминат сите мерки кажува „Доста беше...“ и завзема тврдоглав и непроменлив став за да го заштити семејството. Проблемот на нивната врска во прв план е во различниот поларитет Бред ,Огон(нагласен Стрелец) ,а Анџелина земја (сонце во Бик) и вода(Месечина во Риби) ,а тоа подразбира огнот ја гаси водата и ја „гори земјата“ и обратно „земјата- водата“ на Анџелина го гаси огнот.“
астро знаци од зодијак помеѓу половина лице од анџелина и бред
Повеќе истражувачки „фејшн“ новинари и тогаш и денес, го поставуваа прашањето до нив и до читателите „Каде настана проблемот за нивниот раскин?
 
...се спомнува интервјуто на Анџелина Џоли ,дадено за „Vanity Fair“ ,во кое таа одбегнува да говори за „инцидент“ од 2016, помеѓу таткото Пит и синот Мадокс Џоли-Пит. Некои портали изнесоа „недокументирани вести“ за физичко насилство на таткото,кој наводно бил под алкохол врз синот Медокс,кој застанал во одбрана на мајка си.Тоа наводно ја прелеало „брачната“ чаша , на Бред и Џоли. Семејството патувало,со приватен авион од Ница Франција - извор (портал ТМЗ)
 
целиот мој текст :