пејачи

Верица Пандиловска Девица Овен Рак

Верица Пандилоска е родена под влијание на месечината во променливиот земјен знак на Девица или по индиски Канија,додека среќната ѕвезда на раѓање е Хаста - чиј владател е Месечината.Нејзинатата популарност се должи на Сонцето егзалтирано во Овен, кое е високо на  небото(10 поле- кое кореспондира со јавноста и дава слава!
Хаста среќната ѕвезда на Верица 

Кристина Арнаудова

 Кристина Арнаудова
Дајте и да ви ги чува парите!
кристина арнаудова знак подзнак и месечина во Девица е родена под влијание на месечината во Девица или по индиски Канија а среќната ѕвезда на раѓање е Утарафалгуни - чиј владател е Сонцето.Симболот  за оваа ѕвезда е КРЕВЕТ,а  психологијата и нејзиното влијание е поврзано со спо

Елена Петреска

Елена Петреска натална карта 
 
елена петреска натална карта риби рак терезија
 е родена под влијание на месечината во променливиот,интуитивен и воден хороскопски знак на Риби или по индиски Мина,додека среќната ѕвезда на раѓање е Ревати- чиј владател е Меркур.

Мартин Вучиќ

Мартин Вучиќ

натална карта со предвиден успех за Мартин Вучиќ  е роден под влијание на месечината во Водолија или по индиски Кумбха ,додека среќната ѕвезда на раѓање е Сатабиша- чиј владател е Северниот месечев јазел Раху. 

Натална карта на познатата македонска пејачка Биба Додева

наталната карта е објавена 2003 од: 

Атанасоски Симеон

 

Биба Додева

 

Месечина Овен

Сонце Овен

Подзнак Риби

  

Џотиш –Индиска астрологија

  

Натална карта на Бојана Атанасовска

 Бојана Атанасовска

 

Месечина Близнаци

Сонце Водолија

Подзнак Близнаци

 

 

foto od poznatata makedonska pejachka bojana atanasoska

 

астро анализа евросонг

Овој астролошки текст беше објавен 2004 пред да се знае кој ќе победи на евросонг 2004.Еве после 7 години за првпат е реобјавен во целост.Текстот содржи во себе сложени астролошки анализи поврзани со мунданата астрологија,наталната карта,звуците кои носат успех,денот за настап(интерпретацијата),лицата кои го креираат(backstage) успехот.Деталната анализа е корисна само за ретка група на професионалните астролози,па затоа е иземена.Ова е само популарен осврт за можностите кои ги нуди познавањето на Ведската метрика,нумерологија односно астрологија.

Маријан Стојановски

 

Натална карта на Калиопи Буклеска

 Натална карта на Калиопи објавена 2003 во естраден магазин Ина 

                                Месечина Близнаци

                                 Сонце Стрелец

                                   Подзнак Јарец

Syndicate content