Тероризам во САД предвиден пред пет месеци

Предвиден тероризмот во САД во точните денови
 
линк 1  цитирано од астро објава на почеток на 2019,пред скоро пола година(цела вест) и линк 2  делот со предвидувањето за тероризам во САД 2019
 
„1 до 5 јуни 2019 проблем во светот,трамп во сериозен проблем ,можна терористичка закана во САД
Трговска војна во својот зенит меѓу Кина и САД,потребна медитација за мир во светот
11 јуни 2019 земјотрес >6.5 рихтер
 
Последните настани со тероризмот во градската управа на Вирџинија Бич ,а трагичниот биланс е 12 загинати лица(вклучувајќи го сторителот) и најмалку 6 повредени ,при престрелка со полицијата. Едно лице починало ,додека службата за прва помош интервенирала да го пренесе до болница.Порталот за најнови вести ЦНН ,со известување дека ова е најсмртосниот масакр годинава во САД. Пукањето се случило околу 16 часот, а се обвинува починатиот ДеВајн Кредок -долгогодишен градски работник ,кој бил застрелан од полицијата. Известувањето е дека бил отпуштен и наводно презел одмазда кон колегите цитат од „Wall street Journal“ :
доказ со текст за предвидување на тероризам во САД во точен ден
 
"Долгогодишен градски работник кој бил отпуштен влегол во општинската зграда во Вирџинија Бич ,(Ва) , во петокот попладне за да се одмазди".
 
Веб -страница „MyLife“ наведе информации дека „тој е црнец,регистриран демократ и христијанин“ и роден на 15 октомври 1978 година.Доколку е точен овој податок, се забележува кај Кредок ,нагласено неколку затегнати астролошки аспекти на неговото марака осмо астро поле, односно оската 2-8 од сонце и месечина „нападната со затегнати аспекти, а гочара Сатурн-Јупитер и кармичките јазли, директно го аспектираат неговото поле на работен ангажман(добивка или загуба),но и закана по живот (негов или на негова непосредна околина) заради влијание на 3 планети ,а пред се воинствениот марс сместен во оската 2-8 која „трпи“ аспекти , скоро од сите планети.Но и тоа е само мал показател.Треба сериозна астро студија,за да се тврди нешто во астрологијата,   
 
полицаец пред микрофон дава изјава за јавноста на вирџинија бич
Во периодот од 1982 до јуни 2018 година, 59 од 101-те престрелки биле извршени од бели луѓе.Податоците се превземени од "Статиста", на статистика и студија од повеќе од 22.500 извори
 
 
 
И покрај оваа вест за тероризам во САД ,најновите топ настани во светот околу трговската војна пред се автомобилската индустрија , се предвидоа неколку месеци порано. Најновите затегнатости помеѓу овие две светски економски гиганти, е во зенитот доколку се прочитаат помеѓу редови и последните најави кои стигаат од кабинетот на председателот на САД ,Доналд Трамп ,за неселективна целосна маржа на производите од Кина ,но и од кинеската страна кон САД,за намалена испорака на ретки земјени метали ,кои се важни за технолошките производи денес и во блиска иднина. Пред се, за автомобилската индустрија ,микротехнологијата, смартфоните итн.
 
Економската војна точно се предвиде
 
Овие предвидувања за економската војна

цртеж на орел против змеј и знамиња на САД и КИНА

помеѓу Сад и Кина(незапаметена со импликации на светско ниво), беа јавно објавени на неколку места,на мојот астро портал, на канал 5 и тв 21 како новогодишни предвидувања за светот и Македонија.Беа дадени и денови за нагласена промена за берзите и криптовалутните индекси. Истите се реобјавени и како видео и како текстуална вест на мојот астро портал и на мојата Фејсбук јавна страна.