ерин карплук

glumica_erin_karplukПознатата канадска глумица Ерин Карплук е родена со 4 планети во терезија(сонце,меркур,марс и најважно венера која е во сопственото седиште).Јупитер е во Рак(егзалт),додека Месечината е во директниот и брз Овен.Сепредвидува успех за 2013-2014 кога е транзит на Гуру во полето на Карка.Овој транзит се активира во леттото 2014.

Comments

prekrasna glumica

Being Erica e serija so ovaa poznata tv glumica.

богата филмска година 2013 за Ерин Карплук

Половина е од тековната 2013,а канаѓанката Ерин Карплук веќе има  7 продукции за 2013,а се најавуваат за 2014.Беше предвидуван успех во периодот 2013-2014 па истиот почнува да се остварува.Assault on Wall Street е филмскиот наслов во кој зема главна женска улога заедно со Доминик Пуркел.Ова е реткост да земе учество во филмската улога  во нејзината кариера ,бидејќи е попозната во тв сериите пред се Како да се биде Ерика.

натална карта на ерин карплук успеси 2013 2014

наталната карта на ерин карплук е со предвиден успех

 

 

Ерин Карплук како што и се предвидуваше пред 2-3 години ја исполнува својата филмска кариера со поголеми успеси.само како илустрација двојно е зголемен бројот на филмски остварувања за 2013,а и во 2014 истите продолжуваат.Ова предвидување има своја тежина ако се земе дека 2012 година нема забележано филмска реализација извор ИМДБ базата на филмски податоци од целиот свет.Така ова предвидување се покажа како коректно,бидејќи имаме 10 филмски наслови за 2013,а ниту еден во предходната 2012 година.

наслови од ИМДБ како доказ:

-----

The Portal (комплетно) 
Kim
 2014 Killer Women (тв серија) 
Sue Ellen Tucker
- Daughter of the Alamo (2014) ... Sue Ellen Tucker
 2014 Reasonable Doubt 
Rachel Brockden
 2006-2013 Supernatural (тв серија) 
Robin / Monica
- Bad Boys (2013) ... Robin
- Salvation (2006) ... Monica
 2013 Layla & Jen (тв серија) 
Jen
 2013 The Listener (тв серија) 
Dr. Laura Gray
- Fatal Vision (2013) ... Dr. Laura Gray
 2013 Saving Hope (тв серија) 
Sonja Sullivan
- Vamonos (2013) ... Sonja Sullivan
- All Things Must Pass (2013) ... Sonja Sullivan
- Defense (2013) ... Sonja Sullivan
- I Watch Death (2013) ... Sonja Sullivan
 2013 Suddenly 
Ellen
 2013 Delete (тв филм) 
Jesse Taylor
 2013 Assault on Wall Street 
Rosie Baxford
 2013/I Out of Reach 
Lynn
 2013 Jack (тв филм) 
Alison
 2013 Republic of Doyle (тв серија) 
Dr. Wedgewood
- Blood Work (2013) ... Dr. Wedgewood
 2011 Captain Starship (тв серија) 
Candace (2011)
......

Последен наслов во кој

Последен наслов во кој учествува во улога на Ким

Riftworld Chronicles (2015)