политика пресвртни денови

Деновите од 3 до 7 март 2011 од астролошки план се со светска и локална нестабилност.Тоа подразбира клучни настани во немирните региони во светот,пред се во Либија насочени кон полковникот Гадафи,но ова влијание ќе се осети и на домашната политича сцена.
Извесни се одлуки и пред се изјави,преку кои ќе се вознемири членството на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ.Денови на пресврт.Следува многу работа за новинарите.
Се советува да се одбегнуваат гужви и метеж доколку по ведска астрологија сте лав,девица,водолија и риби.