Изработка на комплетна натална карта

 

+Симеон Атанасоски+
 
 

 
 
Џотиш-Ведска Астрологија
изработка на:
 
+1.Деталнa животна натална карта+
+2.Годишен хороскоп+
+3.Компаративен хороскоп+
+4.Кармичка анализа+
+5.Деловен хороскоп+
+6.Хороскоп на фирма+
+7.Прашна-одговор на 1 поставено прашање+
 
тел 023060382 работно време: 13:00 до 19:00
 
 
 
 
Васту Подобрување на просторот
 
+Васту анализа и подобрување на просторот за живеење+
+Васту анализа и совет за деловен простор+
+Васту совет за купување на плац+

тел 023060382 работно време: 13:00 до 19:00

 

 

Астро со Симеон АтанасоскиНајпознатиот индиски астролог ве насочува со дневни и неделни прогнози по ведска астрологија.Цената на користење на услугите и закажување термин.
Пратете СМС на 078 310992 со содржина dd.mm.gggg, каде dd.mm.gggg е Вашиот датум на раѓање.