двомесечен хороскоп јули август 2010

Денови од посебна важност околу деновите 3 и 11јули, 13 до 17јул и 20 до 25 јули ,а во август од 1-3,околу 8,14 и 18 до 22 август

Доколку пак сакате дневен хороскоп(добивање одговор на поставено прашање),Пратете СМС на 078 310992 со содржина dd.mm.gggg, каде dd.mm.gggg е Вашиот датум на раѓање. Цената на користење на услугата .Дневниот хороскоп е попрецизен доколку го знаете хороскопскиот знак по индиска астрологија.

За да најдете каков ви е двомесечниот период проверете на линкот 

Најдете ја вашата година и коминирајте го со напишаниов текст за месец јуни и јули .

овен: Доколку не планирате адаптација или реновирање на просторот, Вашиот план е  да се одморите од напорните пролеттни месеци,па извесен е аранжман за летување-одмор.Се советува да  одбегнете места каде водата е со слаб квалитет-можни се инфекции,алергии и сл..Размислете за комбиниран одмор езеро,планина,селски туризам.Доколку сте родител и не сте убедени во зрелоста на Вашите деца,внимателно давајте им подршка во нивните намери за леттен одмор. Марс престојува во полето  во поврзано со чувства, па извесни се љубоморни сцени ,а кај помладите љубовна авантури.

бик:Наредниве 2 месеци можна е посета на роднина од внатрешноста евентуално странство и следува промена на некои Ваши планови за летен одмор.Затоа правовремено договорете се во домот,за да не се создаде нервоза во средината на јули.Периодов е поволен да побарате помош од пријател роден во зимскиот период. Внимавајте на алергии од храна и изгоретини. На емотивно поле по 7 и 16јули следува незаборавна авантура. 

близнаци: Внимавајте како располагате со финансиите.Извесна е лоша проценка и трошење повеќе отколку се можностите во моментот.Јупитер во 10 поле доведува до потешкотии во кариерат ,а тоа подразбира можни нервози и доцнење со исплати на финансии .Доколку некојпат имате добивка во игри на среќа ,периодов е поволен и обидете се околу 5и18јул и 14,29август.Во љубовта истите денови се пресвртни за почетните познанства.

рак:Во месец јули се советува да не се оптеретувате и нервирате, доколку се појави неодлучност или колебливост, посебно околу10 и27.Тоа е од минлив карактер и во август,следи решителен период.Сепак доколку сте во години и се работи за здравје Ваше или на близок, избегнете ги дадените неповолни денови за посета на лекар и евентуална интервенција(доколку е можно). Можни гости од странство или Ваш близок да отпатува.

лав: Доколку планирате да одите на летен одмор избегнете ја последната недела од јули посебно 28до 30јул.Доколку можете да одбирате, јули е сепак поповолен за одмор,а август за подготовка на деловно поле за есенскиот период.Во љубовта внесете измени во односот кон партнерот-ката прошетки,посета на културен настан,жива музика,за да се избегне монотон и рутински однос.Убави помин по 5,10 и22јули ,а во август 6,19 и 29.

девица: Леттово Вашиот емотивен живот ќе биде во преден план ,а тоа подразбира и Ваша потреба да донесете Важна по Вас одлука која може да ви го промени животот.Се советува да не се избрзувате,да се консултирате со лице во кое имате доверба пред да делувате.За помладиве периодов донесува убава забава и ново друштво,но и заладување на односите со постари пријатели.Значајни денови во љубовта по 12,20 и 25јули ,а во август 8,16 и21.

 терезија :За Вас леттото донесува можност да бидете во поголемо друштво но и да се наметнете со некаков проект за овој дел од годината.Следи успех доколку се занимавате со уметност,култура или спорт,па се советува да не ја пропуштите можност за нов аранжман,проект или јавен настап.Во август нагласок е во полето на пријатели и комуникација,а тоа значи останување до доцна во пријатно друштво и добра забава.Поволни денови по 10, и 27јули и 6,10 и 24 август.Припазете се од 1-3,околу 8,14 и 18 до 22 август

скорпија: Јули е поволен период за донесување на финансиска одлука(продажба), додека август е поволен за патување во странство како и соработка со лица кои не се од Вашиот роден крај.Доколку сте невработени се советува да побарате сезонска работа и доколку не пребирате следи успех.Соработка со помлади лица доведува до успех во наредниве 2 месеци.Во љубовта поволен период за родените во 1974-75,1986-87.

 
стрелец: Јупитер во 4 поле(дом,имот,образование) поволно влијае на Вашите планови ,па извесно е задоволство од делумно подобрената состојба во споредба со  изминатиот период.Сепак треба да се истакне неповолниот распоред за периодот кртај на јули и почетната недела од август,што доведува до материјални загуби па се советува да ги подмирите сметките и долговите и да не ги оставате за август септември.Летово ветува многу дружење и богат сексуален живот(посебно кај помладите).

 
јарец: Јули месец  е поволен за нови познанства,патувања,а нагласена е можноста да се подаде рака за некаков договор.Се советува да не ги одложувате некои заочнати преговори ,поволен период е до крајот на јули.Во август вашиот шарм кон спротивниот пол е зголемен,па извесни се емотивни средби и квалитетен љубовен живот.Совет внимателно околу 14 и 22јули и 10 и 18-21август.

 водолија: Поволен период да соработувате со лица од внатрешноста или со странци.Истакнете ја Вашата позитивна и шармантна природа,но не претерувајте во оргиналноста по секоја цена..Ова летто е успешно на љубовно поле,доколку бидете искрени и едноставни.Пред се во деновите 10,14 и 22јули и 6,10 и 19 август следи незаборавен помин погоилемо друштво и добра забава.Пазете се од кавги во дадените денови во семејството.

риби:Месец јули е поволен на емотивно поле,а посебно доколку сте родени 1974-75,1986-87.Извесна е почетна врска и незаборавно поминат леттен одмор.Во август планетите го аспектираат полето на здравје,па се советува да внимавате од конзумирање и внесување на храна и течности со сомнителен квалитет.Посебно изгнувајте алкохолни напитоци во овој период.Деновите 14 и27јули и 10 и 24 август маркирајте ги со црвено во нотесот и не ризикувајтеалкохол,сообраќај,кавги со партнер-семејство итн,).Ова летто започнува ново пријателство со лице од внатрешноста-странец.
 
Астро со Симеон Атанасоски – Најпознатиот индиски астролог ве насочува со дневни и неделни прогнози,месечни и годишен хороскоп.
Пратете СМС на 078 310992 со содржина dd.mm.gggg, каде dd.mm.gggg е Вашиот датум на раѓање. Цената на користење на услугата .