Внимателно во сообраќај

Периодот од 29 до 30јануари 2010 е неповолен и се советува претпазливост во сообраќај или во секојдневниот живот со избрзани непромислени одлуки.Во светот овие неколку дена до првата недела на фебруари е неповолен за патување (авионски сообраќај) и можни се доцнења,одложувања и проблеми во воздушниот сообраќај. Посебно за хороскопските знаци по индиска астрологија близнаци,рак,лав,како и знаците стрелец,јарец нека внимаваат.