Прво официјално појавување на кралската четворка или...

во очекување на новиот член од кралското семејство дете со круна и знаме на укод дворот на Кенсингтон палас изјава дека:

Војводата и војвотката од Кембриџ очекуваат нивното второ дете во април следната година“ Новото бебе во очекување на кралското семејство ,треба да е четвртиот носител на наследството на престолот.Само како потсетување на трето место е неговиот сега постар брат принцот Џорџ (неговата натална карта).Таму беше успешно предвидена втората бременост и да прочитате предвидување за раѓање на второто дете на Кралското семејство.

Лекарот на кралското семејство ја објасни бременоста на војводката Кејт како последица на болеста Кетоза.Се јавува за мачнина проследена од ретката болест Hyperemesis gravidarum,за која веќе се известуваше на веб порталите,но состојбата и се подобрува.Оваа ретка болест побарува специјална нега од зголемена хидратација,зголемен е процентот на токсини во крвта и урината,губење телесна тежина .Се даваат лекови и се дозира специјална исхрана за да се ублажи непријатноста и да се стабилизира крвната слика.Оваа ретка болест присатна е на 3 -4 пациентки на секоја 1000 бременост. Објавено е дека во вторник(21 октомври 2014), ќе биде официјално појава на војвотката во првата „блажена состојба“,по првите неофицијални вести во септември. Случајно или не останува да се види дали оваа појавност е поврзана со председателот Тони Тан (Сингапур) кој е во 4 дневна посета на Обединетото Кралство или церемонијата фотограф на дивата природна убавина за 2014 која се одржува во Природно-Историскиот Музеј во Лондон.

палатата кенсингтон јужна фасада изглед колорна

AttachmentSize
kralsko-semejstvo-od-kembridge-za-2015.jpg16.58 KB