наскоро натална карта на Бранко Црвенковски

во припрема постирање на натална карта од бранко црвенковски објавена 2004

 

 

 

 

Наскоро постирање  натална карта на сега веќе екс лидерот на Социјал Демократскиот Сојуз на Македонија г-динот Бранко Црвеновски-објавена 2004 година.Колку астрологијата влијаеше на неговите избори?Дали некои работи се судбински-непроменливи?Во истата има објавено неколку предвидувања за неговиот политички живот,за успесите но и за неуспесите.Останува сегашните и идните стручни лица(политиколози,историчари,социолози...) да проговорат за неговото политичко влијание во Република Македонија,а ведската астрологија многу пред нив го опишува неговиот карактер,начин на неговото влијание како и временски кога истото е позитивно односно негативно.

Comments

објавена натална карта на Лидерот на СДСМ

Еве го линкот за наталната карта  сега веќе екс лидерот на СДСМ г-динот Бранко Црвенковски Можете да оставате коментари за дадените предвидувања за неговата работа односно политичка кариера.Навредливите коментари и  информации на овој сајт не се  постираат.