предвидени работи на Калиопи објавени 2003

Еве повторно после 3 години се реобјавуваат 3 дадени предвидувања за една од нашите подобри македонски пејачки (некои ја нарекуваат Македонска Дива-Калиопи Букле од извор текст 2003 нејзината хороскопска карта

Повторно ова не е објавено кога вестите за неа беа топ тема во Македонија,а вестите за неа беа актуелни и во Балканот па и пошироко.Три релативно коректни астролошки предвидувања во една натална карта објавена пред 10 години,сама по себе е вест која заслужува реобјавување. Сите овие три предвидувања можете да ги најдете во горе објавениот линк.Невообичаено е дека за истиот период дадено е и позитивно ,но и негативно предвидување-што е реткост во астрологијата.Еве докази за предвидувањата:

  • напишано е да внимава  сериозен пресврт емотивен план,а посериозно од нејзиниот развод на почетокна 2011 нема.Самата кажува дека тоа и било најтрауматично искуство во нејзиниот живот.

цитирани делови од натална карта на калиопи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • предвидувано е да внимава на здравствен план летен однос зимски период 2011.Предвидувањето е коректно бидејќи Каљопи беше учесник во сообраќајна несреќа токму во зимскиот период 2011.

развод на брак астролошки цитат објавен пред 10 години

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • предвидувано е успешна  зима 2011 (популарноста и се нагло зголемува заради веста дека е избрана да ја преставува Македонија на Евросонг.Оваа вест се прелеа по целиот Балкански простор,а бидејќи беше важен настап и на Европско ниво ,ја објавија повеќе портали и медиуми во Европа,па и пошироко.

предвидување од Симеон цитирано од текст пред повеќе години