Recent posts

Type Title Author Replies Last Postsort icon
Blog entry Трите астро предвидувања коректни Тереза Меј,земјотрес тероризам Simeon 16/01/2019 - 18:41
Blog entry Земјотрес 6.6 степени Рихтер Ванату во даден период Simeon 15/01/2019 - 20:58
Blog entry Златен Глобус 2019 Simeon 06/01/2019 - 11:29
Blog entry Протести во светот јануари 2019 Simeon 06/01/2019 - 02:03
Blog entry Новогодишно Интервју дадено за вестите на Канал 5 Simeon 05/01/2019 - 23:10
Blog entry Силен земјотрс во Бразил од 6.8 степени по Рихтер Simeon 05/01/2019 - 21:55
Blog entry Откажување на летови сообраќајни незгоди напаѓан снег Simeon 05/01/2019 - 18:19
Blog entry 2019 мундан план предвидување прва половина од годината Simeon 03/01/2019 - 13:31
Blog entry Честитка од астро сајтот АС ВЕДИК за 2019 година Simeon 01/01/2019 - 14:44
Blog entry Астро Интервју за порталот Точка Simeon 31/12/2018 - 18:08
Blog entry Астрономски податоци Шани Сатурн влез во накшатри за 100 години Simeon 28/12/2018 - 15:50
Blog entry Ефемериди на спорите планети и Раху северниот јазел 1930-2030 Simeon 26/12/2018 - 12:28
Blog entry Реклама пет важни цели Simeon 24/12/2018 - 17:42
Blog entry Силен земјотрес 6.8 рихтерови Јонско Море, јужна Грција Simeon 1 09/11/2018 - 20:11
Blog entry Влијанието на Јупитер во 2018 Simeon 14/10/2018 - 21:01
Blog entry Ведски системи на предвидување аруда пада Simeon 04/05/2018 - 11:59
Blog entry Првото бебе во светот родено со „трет родител“ Simeon 5 28/04/2018 - 18:58
Page drupal problem Simeon 1 28/04/2018 - 17:40
Blog entry Марс најблизу до Земјата Simeon 1 28/04/2018 - 11:58
Blog entry принцот Луј Артур Чарлс Simeon 27/04/2018 - 13:32
Blog entry Ведски систем за предвидување аштакаварга сарваштакаварга Simeon 26/04/2018 - 22:22
Blog entry Џаимини основни точки за анализа искуства Simeon 26/04/2018 - 12:11
Blog entry Петок тринаестти или Петок 13 верувања и демистификација Simeon 23/04/2018 - 16:54
Blog entry Кралското семејство во Англија нивните натални карти Simeon 1 23/04/2018 - 15:22
Blog entry двоношци четвороношци и рептилни знаци во зодијакот Simeon 22/04/2018 - 13:35