Recent posts

Type Title Author Replies Last Postsort icon
Blog entry Удаја Лагна прва куќа Simeon 13/11/2017 - 12:06
Blog entry Поплавите на Балканот 2017 предвидувани пред година Simeon 25/10/2017 - 22:17
Blog entry 50 мртви од Пукање во Лас Вегас за време концерт Simeon 2 05/10/2017 - 12:34
Blog entry Предвидени двата силни земјотреси кои го погодија Мексико за две недели Simeon 21/09/2017 - 23:26
Blog entry Мексико земјотрес 8.1 рихтер еднаш во 100 години Simeon 2 20/09/2017 - 15:11
Blog entry Facebook застапеност на пребарување линк фотографија видео итн Simeon 15/09/2017 - 12:30
Blog entry Шрила Прабхупада духовно предавање за влијание на кармата Simeon 14/09/2017 - 18:34
Blog entry Ураганот Харви со 215км/сат удри на Тексас четврта категорија на сила Simeon 3 07/09/2017 - 13:25
Blog entry Бројката 5 кај добитничката на 758 милиони долари, Месечина Девица ,Сонце во Овен Simeon 26/08/2017 - 21:38
Blog entry Проблеми со потемнети места на забите Simeon 1 23/08/2017 - 22:23
Blog entry Супер Куп 2017 Реал против Манчестер се одржува во Скопје Simeon 1 23/08/2017 - 12:15
Blog entry Апенините раздвижени земјотрес од 4.3 степени близу вулканот Ичија Simeon 2 22/08/2017 - 15:19
Page term and results Simeon 1 02/08/2017 - 14:26
Blog entry Скалата измери силен земјотрес од 6.7 рихтер близу Кос Грција Simeon 1 21/07/2017 - 16:39
Blog entry Соларното затемнување во 2017 повнимателно во периодов што следи Simeon 1 18/07/2017 - 12:30
Blog entry Предвидувани финансиски малверзации на братот на Роухани Simeon 16/07/2017 - 17:04
Blog entry Работно место со лаптоп во авион Simeon 15/07/2017 - 16:05
Blog entry Земјотрес 5.8 на западниот дел од САД Simeon 06/07/2017 - 13:15
Blog entry Предвидувања за Население во Индија и Кина до 2100 Simeon 25/06/2017 - 13:54
Blog entry Население во 2017 година по држави Simeon 25/06/2017 - 13:20
Blog entry Мисли поврзани со ведската астрологија Simeon 22/06/2017 - 20:31
Blog entry Хасан Роухани 2013 Simeon 1 20/05/2017 - 17:03
Blog entry Повторна победа за Роухани на Иранските избори 2017 Simeon 20/05/2017 - 16:52
Blog entry Предвидување за тероризам во светот и криза Трамп Путин Simeon 09/04/2017 - 23:47
Blog entry Меѓународен ден на астрологијата Simeon 20/03/2017 - 14:32