Recent posts

strict warning: Declaration of views_handler_field_user_name::init() should be compatible with views_handler_field_user::init(&$view, $data) in /home/simeonat/public_html/asvedic.com/sites/all/modules/views/modules/user/views_handler_field_user_name.inc on line 61.
Type Title Author Replies Last Postsort icon
Blog entry Скалата измери силен земјотрес од 6.7 рихтер близу Кос Грција Simeon 1 07/21/2017 - 16:39
Blog entry Соларното затемнување во 2017 повнимателно во периодов што следи Simeon 1 07/18/2017 - 12:30
Blog entry Предвидувани финансиски малверзации на братот на Роухани Simeon 07/16/2017 - 17:04
Blog entry Работно место со лаптоп во авион Simeon 07/15/2017 - 16:05
Blog entry Земјотрес 5.8 на западниот дел од САД Simeon 07/06/2017 - 13:15
Blog entry Предвидувања за Население во Индија и Кина до 2100 Simeon 06/25/2017 - 13:54
Blog entry Население во 2017 година по држави Simeon 06/25/2017 - 13:20
Blog entry Мисли поврзани со ведската астрологија Simeon 06/22/2017 - 20:31
Blog entry Хасан Роухани 2013 Simeon 1 05/20/2017 - 17:03
Blog entry Повторна победа за Роухани на Иранските избори 2017 Simeon 05/20/2017 - 16:52
Blog entry Хакерски напад предвидуван пред 5 месеци Simeon 05/13/2017 - 19:16
Blog entry Предвидување за тероризам во светот и криза Трамп Путин Simeon 04/09/2017 - 23:47
Blog entry Летно сметање на време во Република Македонија Simeon 03/25/2017 - 22:42
Blog entry Меѓународен ден на астрологијата Simeon 03/20/2017 - 14:32
Blog entry Неповолна недела за сообраќај возете внимателно Simeon 03/09/2017 - 15:23
Blog entry Предвидена авионска несреќа во САД за 28 фебруари 2017 Simeon 03/05/2017 - 15:35
Blog entry Номинации за филмската награда Оскар за 2017 Simeon 3 03/03/2017 - 17:39
Blog entry Предвидувана Авионска несреќа објавено на ТВ Simeon 01/16/2017 - 20:05
Blog entry Златните Глобуси за 2017 Simeon 01/09/2017 - 14:42
Blog entry Новогодишна честитка за 2017 Simeon 01/02/2017 - 13:42
Blog entry Дваесет успешни предвидувања дадени пред една година за Македонија и светот Simeon 12/28/2016 - 17:52
Blog entry Авионска трагедија на Руски Воен Авион Simeon 12/26/2016 - 01:47
Blog entry Порачајте Астро Годишна анализа за 2017 изготвена од Симеон Simeon 12/20/2016 - 19:31
Blog entry Предвидени авионските падови во Меделин и Папура во 2016 Simeon 12/20/2016 - 19:10
Blog entry Астрологија Предвидувања јавно објавени на тв медиуми Simeon 12/02/2016 - 01:29