Svet u 2010

Astrologija Republike Makedonije i svijeta 2010,2011,2012,2013

(Brza analiza s obzirom rezerve predviduvanja.Nije napravio ozbiljnu studiju)
 

 
Građani Savjet: budite oprezni 3januari2010 na 1, pun mjesec (Blue Moon) stvara euforichno 2-4 sata, pa ravnodušna raspolozhenja.Posle turbulentno slavlje na odmor i da ostavite vremena za podmirenje nervoznn 2 sata, do tada nastaviti u raspolozhenie.Klucha riječ strpljenje i izbjegavanje sitne prepirke koje mogu biti dovršen stranu u borbi ili nasilje.
 
 
U siječnju, početkom veljače sljedeće javne podrške za politiku Papandreou Grčke dr. saveznika kroz financijsku potporu od EU.Problemi Papandreou je u veljači-ožujku, javni pritisak za neke događaje povezane sa svojim susjedima.
 
Uznemiri razdoblje u pregovorima s Grčkom oko razlike sa imenom Veljača Ožujak po14feb osobito oko 26februari, nakon šutnje od strane političkih osnivanju, a zbog loše izvedbe pojedinih ministeri.U tom razdoblju je moguće nestabilnosti vlasti i zahtjev za ostavkom nekih ministera zbog loše izvedbe.
 
Vlada redovito u 2010 i to će biti pod pritiskom prije proljeća, a ako je prevladati krizu u veljači ožujak, 2010 u Makedoniji, zemlji malo će se iz recesije nakon svibnja, tako da možemo nadati da spor gospodarski konsolidacije.
 
Mogući granice blokade poljoprivrednika, nesretan u ljeto
 
kamatne stope će se smanjiti, ali neočekivano intervencije na financijskom tržištu NBM u periodu april maj.Pritisok za guvernera u istom razdoblju.
 
Prirodne katastrofe svibnja i kolovoza, od kojih postoji mogućnost za jači potres u jugoistočnom dijelu Balkana u Tursku, Iran i Kina
 
ekonomska kriza u Makedoniji će biti unutar predviđenih aktivnosti, ali zbog protivljenja Jupiter-Saturn je moguće loše pocenka početni sporazume sa stranim tvrtkama koje žele ulagati u Makedoniji, prije svega u ožujku i kolovoz-rujan.
 
Oko 10 i 31jul 2010Guru (Jupiter) pridonosi promjene vremenskih uvjeta, politička previranja i prirodne katastrofe u svijetu.
 
8-11 rujna 2010 Shan (Saturn) utjecaj opozicija Jupiter, i možda umrijeti popularnih ljudi
 
neočekivana moda i eklektichka pomoću pametnih materijala, šarene palete boja koje se prelevaju i originalni etno elementi.
 
Vrijeme je naglasio do svibnja jupi u kumba (Aquarius), a zatim nastaviti u mina (ribe) i doprinio povećanju kiše, a neke su poplave u Aziji, ali neke gradova u srednjoj Europi
 
Kada je planet Jupiter u Ribama te u opoziciju Saturna usvojiti bunt i protivljenje mladih radikalnih snaga u smislu stare i konzervativni.Jupiter (vjerske strukuri) i Saturn (nezadovoljnih ljudi među najnižim kasti, siromašni sloj, radnika, itd.). To znači da najmanje 2-3 zemalja u svijetu u 2010 će imati revolt, a neke promjene rezhimske vlade.Izrael, Turska, Indija nametnula važan politički faktor u njihovim regijama.
 
Neke dane 16,23 i svibanj 30, 2010, s nepovoljnog razvoja događaja na svijetu stock index raste povezane s metalima i nafta.Zemjotres 6,5 Richtera, cestovnom i zračnom nesrechi (avionskoj nesreći). U ove dane od mogućih napada na političar ili njegov suradnik problemi.Mozhni zdravstvenih problema Obama (u svibnju) i Gordon Brown (UK i SAD), međutim, zahtijeva detaljnu analizu kako bi vidjeli postoji li izravna prijetnja predsjednik Obama ili nepovoljnih događaja koji se odnose na kraljevsku obitelj u Engleskoj. Za više informacija o ovoj sljedeći period od moj website.
 
Zdravstvo u svijetu, pa čak i ovdje u kolovozu je manje povoljan za srce i respiratorne bolesti za posljednji kvartal ove godine naglasio želučanih problema, pa čak i virusnih bolesti ili nehigiena infekcii.Treba može spriječiti i prije nego što filtri za pročišćavanje voda.
 
u siječnju 2010 nakon bolju analizu događaja svjetskog ASTRO plana u 2010 i 20111