Simeon Atanasoski na Body Mind and Spirit Festival 2013

Тело Ум и Дух 2013(Bodi Mind and Spirit Festival) лого на Атанасоски Симеон  АС-Ведик ведска астрологија и Васту

Ведската Астрологија ќе биде присатна со воведен семинар,кој е замислен да продолжи во курс на основно и напредно ниво.Сите заинтересирани за предавањето закажано за 17:00часот на денот на отварање 27септември 2013,корисно е да пополнат апликација на линкот испод

натална карта за БМС 2013 

упатство за пополнување Ведска астрологија Body Mind and Spirit 2013 

 

AttachmentSize
asvedic-bms2013-forma-za-vnes-na-podatoci.jpg38.35 KB
simeon-bms2013-33kb.jpg31.46 KB