Welcome, %1$s. Please login or register.
May 23, 2019, 09:03:02 AM
: SMF - Just Installed!

+  Vedska Astrologija Vaastu Forum
|-+  Прашна
| |-+  време
| | |-+  кога се исполнува поставенот прашање?
« previous next »
: [1]
: кога се исполнува поставенот прашање?  ( 4944 )
Simeon
Administrator
Newbie
*****
: 23


« : December 13, 2009, 01:52:23 PM »

Прашна планетно време за исполнување на поставено прашање

Сатурн Масаодговор на поставеното прашањето се исполнува  до12месеци
Сонце Ајанаодговор на поставеното прашањето се исполнува  до 6месеци
Меркур Ритуодговор на поставеното прашањето се исполнува  до 2месеци
Венера Ардхаодговор на поставеното прашањето се исполнува  до 14дена
Марс Васараодговор на поставеното прашањето се исполнува  до 7дена
Јупитер Самаодговор на поставеното прашањето се исполнува  до 1месец
Месечина Кшанаодговор на поставеното прашањето се исполнува  до 48мин.
Smilja
Newbie
*
: 1


« #1 : December 13, 2009, 05:09:11 PM »

Што значи тоа?Дали секое прашање може да се постави и да се добие одговор.Изгледа неверојатно?!!!Еве на пример сакам да поставам прашање ...хм интересно во моментот имам повеќе.Еве ...Дали оваа година ќе добијам на игри на среќа? :D
: [1]  
« previous next »
:  Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!