Welcome, %1$s. Please login or register.
May 23, 2019, 09:02:34 AM
: SMF - Just Installed!

+  Vedska Astrologija Vaastu Forum
|-+  јога комбинации
| |-+  раман 300 важни
| | |-+  Раџалакшана Јога
« previous next »
: [1]
: Раџалакшана Јога  ( 2804 )
Simeon
Administrator
Newbie
*****
: 23


« : November 30, 2009, 11:10:52 AM »


опис;бенефици во 1 поле или во кендра поле(1,4,7,10)

Убав физички изглед и еминентна појавност лидерски способности.Убавите манири и  аристократско држење е нагласено за подзнакот кај панча пуруша подзнаците..Од една страна јупитер,венера,меркур и бенефична месечина  е поволен во 1 поле или во кендрите,но доколку останатите планети не вршат негативно кармичко влијание.Успехот е максимален кога соодветни подзнаци се во релација со јога карака планетите или планетите кои имаат висока планетарна шадбала.
: [1]  
« previous next »
:  Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!