Welcome, %1$s. Please login or register.
May 23, 2019, 09:16:37 AM
: SMF - Just Installed!

+  Vedska Astrologija Vaastu Forum
|-+  General Category
| |-+  General Discussion
| | |-+  Сонце карака 3дел
« previous next »
: [1]
: Сонце карака 3дел  ( 4849 )
Simeon
Administrator
Newbie
*****
: 23


« : October 06, 2009, 04:46:56 AM »

Сонце каракатва

Злопамтило
Марс му е пријател
Минерали
Пари
Месечината му е пријател
Благородност
Нос
Догматичен
Опозицијата на јавноста
Наследство
Личен магнетизам харизма
Места за светилишта обожување
Оптимизам
Портокалово 
Политичар и Политичката власт
Помпезност
Позиција во власта
Позитивен
Машки
Моќ
Претседател,највисока позиција
Психички развој,соништа
Борбен и лут во дискусија
Сигурен
Потпирање на самоуправа
Ги почитува Старите
Крут
Член на високо општество,клуб или со племенито потекло(кралското семејство0
Рубин
Жртвени Места
Сахасрара (крунска)чакра
Сатурн, му е непријател
Канцеларии на управител,директорат,деканат
Не многу висок
Кратки дрвја
Успех
Претенциозен 
Душа
Квадратен поблик на тело
Жолта боја
Стомак
Силина на коскеното ткиво
Талент да лечи
Непопустлив
Храмови ,сакрални објекти
Виталност
Богатство
Жито
Вкусови, луто и топло
Темперамент, Добар
Темперамент, растреперен
Престол
Венера, непријателска
Отпад
Растреперени
Неочекувана Слабост
: [1]  
« previous next »
:  Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!