Известување за редизајн на Веб страната

Во наредниот период следи промена на порталот АС ВЕДИК.Следат нови содржини и изменет дизајн.Се извинуваме за пропусти кон фановите и корисниците на мејл листите.Доколку немате добиено одговор на барање за членство или добивање дневен месечен или годишен хороскоп.Ве молиме да не известите по мејлот кој го добивте за претплата.