50 мртви од Пукање во Лас Вегас за време концерт

Пукање во Лас Вегас на концерт и последниот извештај на полицијата е за 50 загинати и 200 повредени.Не се потврдува името на напаѓачот ,но неофициеално се спомнува Стивен Педок на возраст од 64 години,кој е застрелан.Пукано е во неделата навечер,од 32 кат на хотелот Менделеј Беј,а полицијата спрема звукот на истрелите неофицијално известува за користење на пушкомитралез.„Нашите молитви се со жртвите...“ од сите страни стигнуваат пораки. а од познaтите се пејачката Мараја Кери , која го прекинала нејзиното тв интервју во  „Good morning Britain “ и е ужасната спрема известувањето,Исто така и познатата музичка дива Селин Дион која редовно изведува програма во Лас Вегас изрази сочувство за жртвите. Неофицијално се известува и за Marilou Danley 12/12/1954 која била „цимерка“ на споменатиот убиец.

Наводно Facebook профилот на извршителот на овој крвав настан е затворен.Полицијата побара помош од присутните на концертот ,да испратат било какви снимки од настанот ,како и помош од населението за два автомобили марка Хјундаи и Крајслер со регистрација од Невада (држава во САД).Пукано е од 32 кат со оска на пукање југо-запад кон северо-исток.Доколку се точни податоците на спомнатата Marilou Danley ,ден-два претходно можна е некаква закана кон нејзе или таа да била сведок на некаква закана.Сепак за подетална анализа подребни се точни податоци на раѓање.Ланската година(2016) во декември е спомнато дека во САД се очекуваат вакви немили настани , а предвидувањето беше дадено како последица на соларното затемнување ,кое континенталниот дел САД го следеа милиони луѓе на 21 август 2017.Ова е повторено во Тв прилогот пред некој ден , каде се спомнува за потешкотии кои го очекуваат председателот на САД , Доналд Трамп за периодот кој следува.  

Comments

нумеролошка атрибуција за настанот

Најкрваво пукање во модерната американска историја настанот во Лас Вегас 

Како мал дел за анализа на настанот се и нумеролошките податоци кои се превземени од јавното објавување на порталите во светот

 • во хотелска соба која ја користел на име на својата партнерка Мерилу Денли тој внел оружје пред нападот 23 пушки 2+3=5
 • хотелска соба број 32135 збирна бројка 5 односно 3+2+1+3+5=14 1+4=5
 • бил сместен на 32 кат на хотелот „Манделеј Беј“ повторно 3+2=5
 • Убиени 59 лица =5+9 =14 или 1+4=5
 • се јавува за 500 повредени од настанот ,повторна ја има бројката 5
 • Мерилу Денли иницијалите М=1000 Д=500  во римските бројки , односно двојна 5 и повторно 5 во 500
 • Mandala Bey хотелот од каде е пукано М=1000 и Б латинично B двојна бројка D или 50 
 • полицијата нашла 50 (pounds-мерка за тежина) експлозив повторно бројката 5
 • повеќе од 100 инспектори-истражувачи ја испитувале областа на злосторството
 • 10:08 пм(вечерни сати) започнало пукањето
 • завршило 10:19 вечерта
 • престрелката продолжува од време на време околу 10 минути
 • Route 91 Harvest Festival  каде е концерот е бројката 91 или 9+1=10
 • префрлил 100000 $ на неговата партнерка спомната Мерил ,која требало да купи куќа на Филипини ,но засега стои изјавата дека официјалните лица не знаат кога ги префрлил парите и кон кој ги адресирал
 • Matt Lombard нејзиниот адвокат иницијале се М=1000 (2x500) и L=50
 • исправка даде ЦНН каде првично 33 месеци го собирал оружјето ,за да во демантот со исправка даде 10-11 месеци 

Податоци на раѓање од напаѓачот во Лас Вегас Стивен Крег Педок

астро брифинг:

Stephen Craig Paddock осомничениот за најтрагичниот напад на концертот во Лас Вегас е роден на 9/4/1953 (неофицијално) , на нет имаше уште еден податок за помлада родена особа.Овој податок (1953година)потврдува за неповолност која се случила до 3 дена од настанот ,а самиот настан во неговиот натал е зафатено 6 односно 8 поле од точката на соларното затемнување годинава во САД. Тоа е само мала потврда, за влијание на еклипсата на неговиот хороскоп,бидејќи и 6 и 8 поле во астрологијата се неповолни.Месечината во џатака шемата е во близина на варготама поле ,што повторно го нагласува „смртното“ осмо поле од месечината и шестото од сонцето.Марс се придружува на ова неповолно влијание во 6 дносно 8 поле,додека сатурн е во 12 со меркур(д60) во д1 и д9 (гради аспект) и д60(аспект и поле).Кармичкиот јазел дополнително негативно влијае како на затемнетата точка ,така и на 7-то марака поле. Кај неговата цимерка Marilou Danley ова влијание е веќе спомнато и за двајцата по 15:00 и посебно после полноќ, во изминативе 2-3 дена, влијанието преку сатурн е неповолно и доведува до нагло донесена  одлука ,како последица на настани од минато(измама,лажна вест,нелојалност,навреда кон женско лице-посебно кај Стивен Педок).Кендра полето на Макара (јарец) е аспектирано од 7-те грахи како јути или преку џаимини аспектите.Но,за целосна анализа потребни се часовите на раѓање како и ректифицирана потврда дали овие податоци се валидни.Затоа .Ова е само брза и првична анализа,која не треба да се разгледува за темелно астро студирање.Туку само при евентуална исправка на податоците на раѓање.