ведска астрологија судир на два сателита

НАСА јавува за судар на два големи сателита,Руски комуникациски сателит се судрил со Американскиот комуникациски сателит "Иридиум"(САД) над Сибир(висина 800км).Оваа вест е потврда на неповолноста на елементот воздух,а предизвикана од засилената небесна статика.Овие предвидувања за несреќи во воздушниот сообраќај беа посочени неколку дена пред истите да се случат.Предвидувањата се подготвени од Симеон Атанасоски со помош на Ведската астрологија.

потврда за несреќата

потврда за судар на два сателити гардијан