Предвидување за проблеми во воздушниот сообраќај

Деновите од 25 до 30 јануари 2009 ,се неповолни во воздушниот сообраќај.Можни се авионски несреќи и проблеми во воздушниот сообраќај.Доколку можете избегнете ги за патување.

објавено 25јануари 2009 во 04:04минути наутро