Урнување на авион во близина на Техеран Иран

Вестите на ББЦ само што јавуваат за урнување на авион,каде погинале најмалку 38 од 42 патници.Спрема известување на државната телевизија на Иран,пилот открил проблеми со леталото 3-4минути по полетување и се обидел да го приземји назад авионот.

Несреќата е регистрирана во 9 и 18 по локално време,односно 4и38 по ГМТ.Еден Ирански пратеник ги обвинил воздухопловните власти за падот на леталото.Авионот обидувајќи да се приземје удрил во станбена зграда во близина на аеродромот Мехрабад-Техеран.ова беше објавено пред недела дена како предвидување на познат астро форум.Не беше дадена локацијата за овој пад,од причина што анализите побаруваа повеќе денови работа.Во наредниве 2-4 дена избегнувајте гужви и метежи во собраќај и повнимателно возете.Небесната статика нагласено делува на можни проблеми во сообраќајот.Во атачментот е даден прилог со доказ за предвидувањето.

AttachmentSize
astro-forum-predviduvanje-avionska.jpg69.95 KB