астрологија судир Индија Пакистан со дадено предвидување

предвиден скоро до ден воен судир Индија Пакистан на жолто

 
 
 
Предвидени воени дејствија
 
Во второто предвидување кое е за 3 март 2019 е објавено:
земјотрес поголем од 6.4 рихтер, почеток на воени раздвижувања.
 
...порталите и тв агенциите со ударни вести:
 
„Тешки судири меѓу Индија и Пакистан во Кашмир“,  „Две државе са нуклеарним оружјем, Индија и Пакистан, ратовале су два дана класичним оружјем“, „India and Pakistan came to the brink of war“,„India-Pakistan crisis: don't be fooled, nuclear war is one step closer“ 
 
доказ за предвиденото: Почеток на воени раздвижувања
 
Второто предвидување ја има тежината во астрологија и воопшто не е едноставно да се предвиди ваков настан во мунданата астрологија .Всушност, Ваков настан кога е даден и ден е тежок да се предвиди и за воени експерти и аналитичари кои целиот живот ја истражуваат специјално само воената индустрија во светот и нејзиниот производ воените активности и раздвижувања.Ова на светско ниво ,а не за експерти во нашата земја! Во ова поле на предвидувања во Македонија па и за светот,ведската астрологија е со дебела папка на предвидени настани во изминативе 25 години
знамиња на индија и пакистан со авиони во борбен лет
Беше дадено предвидување со ден ,а само како илустрација на ова предвидување е вчерашната воена активност на двете нуклеарни сили Индија и Пакистан ,кои завојуваа со класично оружје ,а светот стравува од можна ескалација заради нуклеарниот потенцијал на двете земји.
 
*Неколку држави во светот, вклучувајќи Австралија, Канада, Кина,Турција, Индонезија, Малезија, Шри Ланка, Обединетите Арапски Емирати, и Соединетите Американски Држави,меѓу првите реагираа со загриженост и се повикуваат двете завојувани страни на воздржаност. 
 
*извор википедија