Предвидување за 2 политички реконструкции на владата во една година

киро глигоров црно бела Атентатот на Киро Глигоров 1995-2015 дваесет години потоа

Неуспешниот атентатот на Глигоров е предвиден една година пред самиот настан,а текстови од истиот се објавија 10 месеци пред истиот да се случи.Ова предвидување е покриено на неколку места во текстовите за Република Македонија за 1995 како и во наталната карта на сега веќе починатиот прв македонски председател. Како и во времето кога се случи атентатот на Глигоров(првата поголема криза на РМ) ,така и во времето на втората посериозна криза во РМ во 2001.

Еве после 15-тина години за првпат споделувам со вас две точни предвидувања кои се објавени во една реченица ,5-6 месеци односно скоро година порано во њус магазинот Македонско Време.Предвидувањата беа објавени во декември 2000 и се покажаа како прецизни.Ова се ретки две предвидувања во светски рамки, и во двете да имаме реконструкции на тогашната влада на Љубчо Георгиевски.

цитирам:

“Министерството за земјоделство пак го очекуваат „потреси“ преку јавноста во истиот период ,а тоа значи дека 2001 година се можни најмалку две реконструкции на владата на Република Македонија или нејзин пад, а посебно негативен период е крајот на мај, јуни-јули и ноември 2001.“

предвидени реконструкции на влада листа на министри 2001

AttachmentSize
2001.PNG132.43 KB