Предвиден голем терористички акт ој може да ја преокупира светската јавност

Последните настани со атентатите во Париз ,за жал само ја потврдија сериозната закана која ја пренесуваа планетните осцилации врз планетата Земја.Претходно предвидуваните периоди со помош на ведската астрологија,доведоа до најмалку 8 силни земјотреси во дадените денови ,а  пагањето на рускиот ербас А321 на компанијата Метроџет како акт на тероризам се уште е меѓупрвите наслови во новинските написи.Терористичките напади во Франција се во дадените денови ,а цитат сам по себе говори за предвидувањето и не треба појаснување.

„Голем терористички акт кој може да ја преокупира светската јавност“ и земјотрес со магнитуда околу 7 по Рихтер се извадени цитати од предвидувањата,а насловите во месецот на светските медиуми се потврди за истите.

објавено пред еден месец предвидувања