Порачајте Астро Годишна анализа за 2017 изготвена од Симеон

Порачки за 2017 година се во тек и можете да се пријавите на мејл адресата или по смс 078 310992 порака годишен хороскоп.Што ве очекува во 2017 е подготвено од астрологот Симеон Атанасоски.