Предвидена авионска несреќа во САД за 28 фебруари 2017

Авионска несреќа во САД беше предвидена до ден.
 
Оваа воздухопловна  несреќа се случила на 28 фебруари 2017 во 16:41 по локално време(Риверсајд ,а 1:41 наутро по време во Македонија).
Предвидувањето за оваа авионска несреќа е дадено јавно во медиумите, како видео запис ,а потенциран е периодот околу 28 фебруари 2017 за авионски несреќа во САД . Истото е реобјавено и на мојот ФБ профил.Ова е ретко предвидување од мунданата астрологија во светски рамки , кое е дадено со мое обраќање како годишна анализа за 2017 , со помош на ведската астрологија ,која во светот е позната како Џотиш-наука за светлоста божја.
 
доказ објавен јавно во медиумите има и видео тонски запис :
текст со дадено предвидување доказ за авионски пад во Америка
За жал, на 28 фебруари 2017 се случи авионска несреќа во Соединетите Американски Држави(САД) во Риверсајд ,каде авион од типот на Цесна 310 се урнал во Јужниот дел на Калифорнија.Тие биле на авионската рута Риверсајд - Сан Хозе.Овој немил настан , среќно заврши за една од двете жени ,која ја преживеала смртоносна авионска несреќа,а која е пронајдена во спалната соба на домот ,каде авионот се урна во Риверсајд.Четири домови биле запалени и оштетени ,како последица од оваа несреќата, вели Рејнолдс. 
Жената, која беше во авионот доживеа изгореници од трет степен(90 проценти од нејзиното тело). Трите лица во авионот загинале,додека двете жени се во сериозна здравствена состојба.
Авионот бил со полн резервоар нагориво, што директно е причината за пожар откако се урнал врз населеното место.Авионски делови и остатоци по ударот се расфрлани на поголема површина.
пожарникари го гаснат огнот по авионската несреќа во Калифорнија