Индиска астрологија сонце во Рак-Карка

родени од 17 јули до 17 август

Сонце во рак:
Имате малку стрпление и истрајност,тешко ви е додека не почнете да работите за да потоа ја завршите експреснио започната работа.Вашата психичка состојба директно е поврзана со изборот на професија,затоа најбитно е да изберете професија која ве исполнува и задоволува.Инаку може да патите и емотивно да не сте средени.

неповолни

19 јули до 23јули

1 до 5август

 

останатите поповолни ,а во зависност од наталниот хороскоп