Астролошки предвидувања за 2015 објавени на ТВ 2014

Заради зголемениот интерес од предвидувањето за авионската несреќа во Франција и силниот земјотрес во Непал (Катманду) поставени се линковите на Јутуб во кои Симеон Атанасоски говори со своите предвидувања за овие несреќи во 2015.Разговорот е со новинарка на Сител Тв и Канал 5 ,поделен во три дела.

 
 
 
 
 
дадени се периодите за земјотрес поголеми од 6.7 по рихтер односно преку 7 по Рихтер.За земјотресите дадена е магнитудата,но не се дадени можните локации.