Предвиден земјотрес близу Јапан астролог Симеон Атанасоски

Астролошка Историја предвиден земјотрес -мундана астрологија

Предвиден земјотрес во близина на Јапан август 2009 од Симеон Атанасоски! ...

и ова предвидување беше објавено пред да се случи силниот земјотрес со сила од 6.7 Рихтерови степени и се исполни во целост.Беше предвидуван 18 август ,а земјотресот беше на 17 август 2009.Се предвидуваше локација на триаголникот Индија,Кина и Јапан,а спрема извештајот на УСГС која ги следи земјотресите во светот ,локацијата е југо западно од Јапан.Вакви предвидувања ги имам објавувано во континуитет од почеток на 90- те.Истово заслужува да се забележи како уште еден успех на Македонската астрологија, пред се на ведската (индиска) астрологија која ја практикувам.

земјотрес јапан мапа на предвидена локација ведска астрологија

 

 

 

 

 

 

 

 

Предвидувањето

..кога се очекува земјотрес...

цитирам: „Наредниов периодот до 23 август 2009, а пред се деновите од 18 август 2009 па до 23август2009 е неповолен“

...и предвидувана локација

„Ваквиот распоред е неповолен за некои региони во светот триаголникот индија,кина потег јапан пред се заради помрачувањето кое се случи на 22јул2009 и во наредниве денови можно е раздвижување тектониката на овој триаголник“

Следува линк каде може да се прочита интегралниот текст на ова предвидување.

 

AttachmentSize
predviden-zejotres-vo-blizina-na-japan-avgust-2009.jpg127.03 KB
predviden-zejotres-vo-blizina-na-japan-avgust-2009-450pikseli.jpg70.17 KB
zemjotres_avgust_2009_blizu_japan_predviden_od_simeon_atanasoski.rtf4.07 KB