натална карта

Натална Карта најчесто се поврзува со добивање информации од квалификуван астролог,за одговор на најважните животни прашања кои останатите науки можат само делумно да ги одговорат.Што е животот?Каква е улогата на секое живо битие во животот?Како завршува? Дали може да се избегнат неповолните влијанија на времето,односно како да се искористат поволните.Основно прашање на секој кој посакува да добие натална карта Како да го подобрам мојот живот и да бидам среќен засекогаш?!

Одговорот на ова прашање е различен за лицата кои се дојдени со одредена мисија(под влијанија на кармата),кои не ја знаат сопствената мисија и кои требаат да ги намалат последиците на моменталното раѓање од минатиот живот.Ведската астрологија е фундирана на основите дека душите добиваат ново тело,доколку не ја исполнат основната мисија за припадност со божјиот предел на чиста свест и љубов,за кои мудрите го споменале терминот сатчитананда или во приближен превод просветлен и исполнет ум со блаженство и знаење.

Бесплатен Годишен хороскоп за 2015 за членовите на АС ВЕДИК

 

бесплатен годишен хороскоп за 2015 само за членовите на АС ВЕДИК

Наскоро куса анализа за сите хороскопски знаци кои имаат направено натална карта.Треба да се зачленат на овој сајт и ќе добијат покрај известувањата и кус осврт што ги очекува во 2015 година.Оваа услуга е бесплатна и може да ја користат сите кои имаат ведска натална карта изработена од Симеон Атанасоски.Доколку добијат мејл со известување за бесплатна претплата треба да го ажурираат својот статус и да прифатат добивање на астро вести од оваа страна ASVEDIC.Први ќе бидат известени за сите новости кои се поврзани со астрологијата и хороскопски знаци,какви прогнози се за Република Македонија и светот во 2015,како и новости (куси предвидувања)поврзани со популарни лица кај нас и во светот.

изработка на натална ведска карта

Pocituvan Simeon,
 
Bi sakala da naracam od Vas izrabotka na vedska natalna karta, no bi me interesirale nekolku informacii povrzani so narackata I so natalnata karta.
 
1.       Dali pri izrabotka na natalnata karta mozat odnapred da se postavat nekoi prasanja za opredeleni apsketi koi bi sakala da gi pogledate posebno vo natalnata karta (npr. Lokacija- najdobro mesto za ziveenje, izbor na kariera ili tie informacii bi bile na nekakov nacin del od natalnata karta?
 
Да.Можете да поставите однапред посебно прашање или повеќе прашања поврзани со наталната карта.Доколку е порачана детална натална карта овие прашања посебно се разгледуваат и се добива поквалитетен одговор.Во општата натална карта тие се третираат површно,но не значи дека одговорот кој ќе го добиете е површен.
2.       Kolku cini izrabotka na natalna karta?
 
Има две основни анализи општа натална карта 40евра и детална натална карта 100 евра.За клиенти надвор од Македонија цената е двојна но и квалитетот е на највисоко ниво-се анализираат серија на натални карти поврзани со едно или повеќе прашања.
3.       Kolku vreme e potrebno za izrabotka na natalna karta?
 
општа натална карта се третира на лице место без некоја посебна подготовка и зависи од распоредот на моето слободно време.Доколку сум слободен може веднаш да ја добиете или во најблискиот слободен термин за неколку дена.Цената е 50 евра за општа натална карта.Деталната натална карта се закажува посебно и се чека 5-10дена основната цена е 100 евра 
најквалитетна анализа (странство) цена 200 евра
 
4.       Kolku cini izrabotka na godisna prognoza? 
 
општа 50 евра
детална 100 евра
најквалитетна анализа 200 евра
 
Dali za nea prethodno e potrebno da bide izgotvena natalna karta? Kolkju vreme e potrebno za izrabotka na prognozite?
 
Да за неа е потребно да имате ведска натална карта од кфалификуван ведски астролог.Доколку ви е изработена од западен астролог-тропска западна натална карта(кружна форма),истата нема вредност за годишниот хороскоп по индиска ведска метода.Треба да ја познавате Вашата личност како се менува во периодите од живот во иднина за да може да ги искористите поволните односно да ги ублажите неповолните денови и месеци во годишната натална карта.Тоа се пренесува во ведската натална карта .
 
5.       Kako moze da se izvrsi uplata na sredstvata I kako se odviva tolkuvanjeto na natalnata karta?
 
Уплатата се врши на линкот општа уплатница за натална карта.
Odnapred Vi blagodaram na informaciite.
 
So pocit
Maja

натална карта за 2013

Годишен Хороскоп и натална карта за 2013 со предвидувања.Закажување за анализа на ведски кармички хороскоп на  тел: 02 3060382 после 12 часот.

натална карта за популарни лица

Земете учество со Ваш коментар на темата за ведска астрологија,натална карта и хороскоп.Предложете за кое лице од јавниот живот сакате астролошка анализа.Доколку постои интерес ќе се подготви негова натална карта со предвидување за неговата иднина.

поволна или неповолна натална карта

Преку наталната карта изработена од квалификуван астролог може да добиете скапоцени информации.Квалитетот на овие информации зависи од сопственикот-чката на натална карта,па и предвидувањата се прецизни или помалку прецизни.На пример доколку некој е под влијание на детерминирани божји сили(светлите),лицето напредува и е успешно во полето на неговиот интерес(кариера,семејство,итн..).Доколку доминираат демонските сили(темните),лицето може да има успех во своите акции,но после извесно време( следи кармичка наплата) и се губат освоените придобивки.Затоа не треба да изненадува зошто некои „лоши“ луѓе имаат успех во одреден ден од времето.Во завршетоците истите се подложни на влијание на кармата и во зависност од добрите односно лошите дела,добиваат награда.

натална карта за 2012 година

Можете да порачате детална натална карта изработена по источен индиски метод(кармички хороскоп) за 2012 година за вашиот зодијачки знак.

Јавете се на тел: 3060382 после 12 часот.

Дали може натална карта по Скајп?

Лице прашува како да се исконтактира за натална карта да се добие по скајп.поздрав,

натална карта скајп контакт

јавете се најпрво на мејл atan@mt.net.mk или на тел 023060382 по 12 ч.После договор следува добивање на Скајп контак и време за разговор.