Неповолни денови

 

Деновите околу 26октомври 2009 се неповолни на мундано поле.Сигурен е земјотрес преку 6.3 Рихтерови степени,а извесно е и нарушување на воздушниот сообраќај.Тоа подразбира можност за несреќа на воздухопловен објект,а како неповолен период е од 25 до 29 октомври со акцент на 26-27.Не треба да се коментира посебно за можни сообраќајни несреќи во светот.Ова предупредување е со намера да заштити и превенира,па се советува да се внимава во сообраќај,да се избегне патување на влажен коловоз без соодветна опрема,а истата да се прегледа.Овие денови донесуваат радикален пресврт (за некои се поволни),а се во зависност од деталната натална карта хороскоп.

 

Comments

потврдени несреќи на воздухопловни средства

Предвидувањето за несреќи (воздухоплов) е потврдено со пад на 2 по некои извори 3 хеликоптери во Авганистан,а денес има известување за пад на авион во близина на Минск.Предвидувањето е дадено за деновите од 25 до 29октомври,а преостанува да се види дали оваа неповолност ќе продолжи до 29 октомври.

vedska astrologija od vedik pro

потврда за паѓање на три до четири авиони во предвидуван период

Неколку авионски падови во предвидуваниот период.Ова предвидување е дадено неколку дена пред да се случат овие неповолни настани на мундано поле.Небесната статика создаде штета на авио собраќајот,а на овие четири несреќи имаше и паѓања на хеликоптери.

превземено од портал кој ги третира авионските несреќи 
потврда за авионски несреќи во предвидуван период слика од датабаза