хороскоп риби

 

 РИБИ(13. 3 - 13. 4)  Марс во полето на љубовта, децата или неостварените желби, ќе делува на Вашиот ум и од време на време неповолно ќе влијае на Вашето добро расположение. Се советува да не подпаднете под неговото неповолно влијание, пред се, по 16 и 27 октомври. За овој период се советува пост, активност, спорт, јога и сл., за да ја трансформирате оваа негативна енергија. Совет: Партнерот од Вас очекува да ги изразувате чувствата на едноставен начин.