хороскоп јарец

ЈАРЕЦ(13.1 - 13. 2)  Октомври за вашиот знак донесува нови деловни почетоци и некаков вид на парнерство, ортаклук, тимска соработка. Периодот што следува е поволен на деловно поле, доколку во работата имате повеќегодишно искуство. Се советува да ја проширите Вашата дејност, земајќи предвид дека 2010 год. е поволна на деловно поле. Во љубовта, 7, 11 и по 15-ти, следи убав период. Внимавајте на 13 и 22!