хороскоп стрелец

СТРЕЛЕЦ(15.12 - 13.1)  Јавниот сектор и Вашата работа се во нагорна линија во октомври, а дел одвас ќе добијат потребен документ, диплома или сертификат, неопходни за успех во периодот што следи. Се советува да настапите сигурно и решително во периодот од 13 до 21 октомври, но потоа да не направат грешка на релацијата ветено-остварено. Доколку ја минувате 5деценија од животот, се советува да внимавате на срцето или уринарниоттракт.