хороскоп терезија

ТЕРЕЗИЈА(16. 10 - 15. 11) Напорен месец. Се советува побрзо да реагирате на пристигнатите обврски за да не Ви заостанат, па да немате слободно време за потребите на семејството. Во овој период можно е да се нервирате со постаро лице на деловно поле, па Ви се советува да не се конфронтирате. Јупитер во 4 кај помладите донесува размислување за промена на образованието(доедукација) или адптација или нов простор за живеење.