хороскоп девица

ДЕВИЦА(16.9 - 16.10 ) Пријателите можат да ве изневерат во овој месец, па се советува да не го чекате последниот момент, за да побарате подршка или помош во работата. Доколку помалку ги анализирате новонастанатите состојби, а побрзо ги користите понудите за деловна соработка, месецов ќе Ви биде поволен. Доколку сте на возраст од 18, 22, 24 и 27-30 години, извесни се емотивни промени, пред се на љубовен план. Совет: Не се задолжувајте!