хороскоп бик

 БИК(14. 5 - 14. 6Љубовното поле е на прво место во тековниот месец, а кај родителите обврските околу нивните најмили се во преден план. Се советува да им помогнете во овој месец на Вашите деца, да ги завршат своите обврски навреме,за да следи мирен ноември и декември. Јупитер во тригон создава можност за влегување во брак, веридба, даден збор и сл., а во втората половина од октомври ве очекува подршка од лице во јавниот сектор.