хороскоп близнаци

 БЛИЗНАЦИ(14. 6 - 15. 7Контактите со пријателите се зголемуваат, па следат деловни предлзи за соработка и успех на работен план. Доколку во работата вклучите помлади лица од Вас или се поврзете со нив, периодов што следи ќе биде поволен. Доколку, пак, очекувате прилив на средства, исплата или наследство, периодот е поволен ако се најдете во табелата 1 од позитивната група. На здравствено поле, пазете се од настинки или од проблеми со белодробниот систем.