хороскоп овен меша астро

ОВЕН(13.4 - 14.5)  Поволен период да се подготвите за важни настани кои следуваат при крајот на октомври, пред се, на полето на нови договори, емотивно или деловно успешни, па затоа Ви се советува активност која Ви е вродена.Успех преку пријатели следи околу 13, 18 и по 24 октомври. Совет: Избегнете судски покани во месец ноември или правоврмено платете долг, судска такса и сл.